Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22

Set mobila living Fever 1 stejar sonoma

Descriere detaliată

Set mobila living Fever 1 stejar sonoma, iluminare LED inclusa, structura din pal si fronturi din MDF, format din: 2 vitrine suspendate, 2 dulapuri suspendate, 1 vitrina mica si comoda TV, 300x50 cm Lxl

Deoarece aceste seturi mobile livinguri Fever 1 stejar sonoma reprezinta o propunere pentru interioare moderne. Designul simplu al mobilierului este subliniat de manerele negre care adauga un plus de caracter acestuia. Fronturile din sticlă și rafturile sunt evidențiate de sistemul de iluminare cu LED, eficient energetic, acestea atrag atentia ca un magnet si creeaza impresia de profunzime.

Corpurile de mobilier ale livingului FEVER  sunt modulare si le poti pozitiona in ordinea dorita si la ce inaltime doresti.

Pentru un living modern si confortabil, poti achizitiona un coltar si o masuta de cafea.

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Setul este format din:

  • Vitrina suspendata: Lungime 40 cm, latime 38 cm, inaltime 125 cm -2 bucat; Vitrina conține două rafturi, accesorizate cu sistem de iluminare LED. 
  • Dulap suspendat: Lungime 40 cm, latime 38 cm, inaltime 125 cm - 2 bucat; Dulapul suspendat poate stoca obiecte mici, conține două rafturi practice.
  • Corp suspendat: Lungime 100 cm,latime 28 cm,  inaltime 38 cm; Vitrina conține două rafturi, din care unul este în spatele frontului din sticlă. 
  • Comoda RTV: Lungime 100 cm, latime 50, inaltime 37 cm - 3 bucati; Conține un sertar spațios și două rafturi deschise pentru electronice. 

Montaj 

  • Producatorul a gandit acest produs pentru a fi montat de nespecialisti, cu ajutorul schitei de montaj, astfel ca a rezultat un produs ce iti este livrat in colete si pe care il vei monta usor cu ajutorul schitei.

Intretinerea produsului:

  • Mobila se curata cu o laveta sau cu un prosop de hartie usor umed.
  • Nu folosi produse chimice altele decat cele specifice ingrijirii mobilei.

Produsul este destinat auto-asamblarii, vine in colete si este insotit de schita de asamblare.

Alte optiuni gasesti la MOBILA LIVING

Comentarii

de către Dan Istrate, 15 Mai 2020

Recomand,o mobila perfecta,ambalata extraordinar fara nici cel mai mic defect,multumesc Acaju!

de către Lucretia Irimiciuc, 20 Noiembrie 2019

Am terminat de monta aceasta mobila. Este foarte frumoasa. Transpotul la timp si in perfecta stare. Bine lucrata. Totu perfect. Multumesc

de către Ionut, 11 Iunie 2019

Buna dimineata sper sa nu para nepotrivita intrebarea mea... Dar as dorii sa aflu daca se poate, de la dumneavoastra daca intra un TV cu o diagonala de 123 cm(eventual maximum cat poate sa fie diagonala ) in spatiul media ? Multumesc anticipat !

de către Maftei Elena, 09 Mai 2019

Imi place ff mult

de către Victor, 23 Decembrie 2018

Un mobilier foarte frumos, este mult mai mare decat pare in poze, perfect ambalat. Montare facila. Multumesc echipei Acaju si le doresc sarbatori fericite de la Brasov.

de către Mihai Alina, 03 Noiembrie 2018

Buna seara, recomand produsul. Foarte frumos, foarte bine ambalat, foarte promti, iar pretul este mai avantajos fata de alte site-uri si tot spre deosebire de alte site-uri, se primesc toate coletele odata si cu schita pentru fiecare colet.

de către Ely Mocan, 27 Septembrie 2018

Am comandat această mobilă la Acaju, sunt deosebit de mulțumită de ea, e superbă, toate dimensiunile corespund, materialul e ok, nici în magazine nu găsești altă calitate la acești bani, am avut probleme cu o defecțiune pe o ușă de sertar și un led la vitrină, dar le am comunicat și le-au schimbat, chiar dacă se afla la distanță cam mare față de tine, eu fiind din Cluj, am colaborat cu ei excelent și sau ținut de cuvânt schimbându-mi produsele defecte. Multumesc echipa Acaju... Îi recomand cu încredere.

Parteneri de Top la Acaju

Sus