Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
MOBILEAZA IN STILUL TAU

COMODE NOPTIERE OGLINZI

CE COMODE AI NEVOIE? COMODE CU SERTARE, COMODE DORMITOR, OGLINZI sau noptiere?

La ACAJU gasesti 403+ modele de comode , comode dormitor, oglinzi sau noptiere. In functie de stilul in care iti place sa iti mobilezi casa sau incaperea, poti alege sa mobilezi in stilul tau, gama de comode, noptiere si oglinzi de la ACAJU.RO fiind foarte diversa si raspunde multor nevoi.
O comoda este o piesa de mobilier practica prin insasi utilitatea ei, fiind considerata un spatiu de depozitare la indemana si care te ajuta sa pastrezi la indemana orice maruntis. De aceea le intalnim comode in foarte multe incaperi, atat in zona de mobila living cat si in zona de mobila dormitor sau cea de mobila hol.
Diferenta in alegerea unei comode potrivite pentru tine o va face daca vrei comode cu sertare, comode cu usi, comode pentru dormitor, comode tv sau daca vrei sa le asortezi cu oglinda sau cu noptiere.

Subcategorii

Comode TV (49)

ComodE tv?

La ACAJU.RO ai mai mult de 64 de modele diferite de comode tv ieftine, diferentierea comodelor tv facandu-se dupa dimensiuni, dupa materialul din care este confectionata o comoda tv ieftina, daca acea comoda tv este cu sertare sau cu usi, daca ai televizor suspendat sau care se pozitioneaza pe suprafata superioara a comodei tv.
O comoda TV este, asa cum spune si expresia, o piesa de mobilier folosita pentru amplasarea televizorului si a aparaturii audio, dar partea practica din oamenil au transformat-o si intr-o zona de depozitare pentru tot felul de maruntisuri pe care iti doresti sa le ai la indemana.
Gasim comode tv cu usi dar si comode tv cu sertare sau comode tv si cu usi si sertare, pe dimensiuni diferite, astfel incat este greu sa nu gasesti in oferta de comode tv de pe ACAJU.RO, acea comoda tv care sa ti se potriveasca.
Fiecare dintre noi ne dorim sa facem economii, asa ca la ACAJU gasim comode tv ieftine, in aceasta categorie aflandu-se intotdeauna acea comoda tv ieftina, cu un raport excelent calitate pret.

Comoda cu Sertare (135)

COMODA CU SERTARE?

La ACAJU.RO ai mai mult de 168 de modele diferite de comoda cu sertare, diferentierea comodelor cu sertare facandu-se dupa dimensiuni, dupa materialul din care sunt confectionate, un criteriu important fiind desigur si cautarea dupa comoda cu sertare pret ACAJU. Atunci cand cauti o comoda sertare ieftina ACAJU este important sa analizezi si sa iti fie utila, sa se potriveasca cu nevoile tale, dar si cu stilul tau de mobilare.
O comoda cu sertare este utilizata in general pentru mica lenjerie dar este utila si pentru acele maruntisuri pe care vrei sa le ai impreuna si la indemana. La ACAJU vei gasi intotdeauna o comoda sertare ieftina care sa se potriveasca nevoilor tale, deoarece oferta noastra de comode cu sertare este foarte bogata. Cauta cu incredere in google dupa comoda cu sertare pret ACAJU si vei gasi ceva care sa ti se potriveasca.

Produse

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Pagina 1din 10
Sus