Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
Lungime
Latime
MOBILEAZA IN STILUL TAU

Canapele Recliner

CANAPELE recliner elegante si divers colorate DE LA ACAJU

Canapele recliner de la ACAJU sunt canapele cu recliner specifice pentru zona de  mobila living, zona in care relaxarea primeaza.
Canapele cu reclinere permit un confort excelent datorita faptului ca poti sa iti intinzi picioarele intr-o pozitie confortabila atunci cand te odihnesti, citesti sau privesti la televizor, cu ajutorul unei componente care se ridica de la baza canapelei. In functie de modelul de canapele cu recliner, ridicarea recliner-ului se face mecanic, dar cu ajutorul unui buton sau a unei parghii sau electric.
La ACAJU gasesti modele de canapele cu recliner la care ai un mostrar de tapiterie dedicat astfel poti astfel sa asortezi cu usurinta o canapea cu recliner la propriul ambient utilizand materiale diverse, piele ecologica sau stofa intr-o diversitate mare de materiale si culori. Canapele Recliner sunt realizate in ponderea cea mai mare din material textil, nu exista o alegere pe care noi sa o consideram corecta la acest capitol, alegerea fiind facuta dupa nevoile si bugetul tau.
Recomandarea noastra este ca atunci cand alegi canapele recliner sa faci alegerea dupa confortul pe care ti-l doresti, spatiul in care vrei sa asezi acea canapea cu recliner si bugetul disponibil.

Produse

«1»Pagina 1din 1
Sus