Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 18 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
LUNGIME
LATIME
MOBILEAZA IN STILUL TAU

CANAPELE

RELAXeaza-te PE canapele de la acaju, ORIUNDE IN ROMANIA

Nu stiu sa existe o locuinta care sa nu aiba macar o canapea. Canapelele sunt omniprezente in viata noastra si le gasim aproape in orice spatiu, mai ales in zona de mobila livingsub diferite forme si dimensiuni, realizate din materiale rezistente la uzura. 
La ACAJU gasesti cu siguranta modelul de canapea potrivit, sortimentul nostru de canapele moderne sau canapele clasice fiind foarte divers:

  • canapele cu două locuri;
  • canapele cu trei locuri;
  • canapele cu 4 locuri
  • canapele extensibile
  • canapele living cu accent pe design
  • canapele dormitor cu accent pe rezistenta, confort si spatii depozitare.

 Găsesti modele diferite de canapele, cu diverse culori şi materiale, de la material textil la imitaţie de piele sau piele naturala, care te vor ajuta sa imprimi propriul stil casei tale.

Subcategorii

Canapele Extensibile (154)

CANAPELE extensibile, DURABILE SI colorate DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 153+ modele de canapele extensibile cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de canapele extensibile acele canapele care iti vor completa ambientul confortabil.
Canapelele extensibile sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala iar cele mai multe dintre ele sunt potrivite pentru odihna zilnica. Tipurile de extensie sunt diverse, ceea ce conteaza este ca la ACAJU ai garantie 24 de luni la orice produs si ti se specifica in mod clar care sunt acele canapele extensibile recomandate pentru odihna zi de zi si care sunt potrivite pentru camere de zi sau bucatarii.

Canapele Living (128)

CANAPELE living DE LA ACAJU perfecte pentru orice living

La ACAJU gasesti 120+ modele de canapele living cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de canapele living acele canapele care iti vor completa ambientul confortabil.
Canapelele living de la ACAJU sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala iar cele mai multe dintre ele sunt potrivite si pentru odihna oaspetilor tai. Fie ca sunt cu design clasic sau cu design modern, cu siguranta gasesti solutia pentru MOBILA LIVING preferata.
Nu exista o canapea de living universal perfecta pentru orisicine, de aceea trebuie sa cauti sa vezi ce dimensiune ti se potriveste, sa alegi daca vrei sa te odihnesti zilnic pe canapea, daca sa incapa in timpul zilei 2 sau 3 persoane, daca doresti sa se poata dormi zilnic sau dar din cand in cand. Alegi apoi materialul si culoarea.

Canapele 4 locuri (10)

CANAPELE 4 LOCURI SPATIOASE SI DURABILE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti o gama de modele de canapele 4 locuri foarte spatioase si durabile. Canapeaua de 4 locuri este o solutie de mobilare care inlocuieste in multe amenajari coltarul.
Canapelele 4 locuri sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala si sunt utilizate atat pentru confortul de peste zi din living cat si peste noapte ca pat matrimonial.
Se numeste canapea de 4 locuri deoarece in pozitia sezut poate gazdui 4 persoane cu constitutie normala a corpului, iar pe timp de noapte poate fi gazda unui cuplu si a unui copil. Acest tip de canapea pot fi integrate cu succes in orice MOBILA LIVING

Canapele Dormitor (77)

CANAPELE dormitor solide si confortabile DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 76+ modele de canapele dormitor cu mostrar de tapiterie dedicat. Canapeaua de dormitor este o canapea care are cateva atribute obligatorii pentru a o incadra in aceasta categorie: este extensibila, are o extensie potrivita pentru odihna zi de zi, este solida fara a fi neaparat voluminoasa, are o suprafata de odihna generoasa pentru dimensiunile sale, de obicei are si lada de depozitare a lenjeriei si este foarte confortabila.
Cele mai bune canapele pentru odihna zilnica sunt canapelele dormitor care au intreaga extensie pe plasa de arcuri relaxa insa in MOBILA DORMITOR pot fi integrate cu succes si alte modele de canapele.

Canapele Extensibile 3 Locuri (137)

CANAPELE EXTENSIBILE 3 locuri DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 139+ modele de canapele extensibile 3 locuri cu mostrar de tapiterie dedicat. Sunt articolul de mobilier tapitat cel mai cumparat, sezutul asigurand ca pe timpul zilei se pot odihni 3 persoane in pozitia sezut iar noaptea se transforma de obicei in pat matrimonial pentru 2 persoane.
Canapelele extensibile 3 locuri de la ACAJU sunt realizate in ponderea cea mai mare din material textil, dar pot fi realizate si din piele ecologica sau piele naturala. Sunt CANAPELE EXTENSIBILE ce pot fi amplasate cu succes in roice tip de incapere, atat cu uz domestic cat si de business sau comercial, gama fiind foarte vasta si acopera cu usurinta orice nevoie.

Canapele Extensibile 2 Locuri (28)

CANAPELE EXTENSIBILE 2 LOCURI PENTRU SPATII MICI

La ACAJU gasesti 20+ modele de canapele extensibile 2 locuri cu mostrar de tapiterie dedicat.
Canapeaua extensibila 2 locuri este un model indragit de multe persoane datorita versatilitatii sale si a faptului ca pot fi amplasate cu succes in spatii mici.
Canapelele extensibile 2 locuri de la ACAJU sunt realizate in ponderea cea mai mare din material textil, dar pot fi realizate si din piele ecologica. 
De obicei sunt canapele amplasate in incaperi de mici dimensiuni, in dormitoare matrimoniale mici, in bucatarii sau in camere de copii si tineret. Cele mai de succes canapele extensibile sunt articolele care se extind cu usurinta, care au structura sezutului cu arcuri relaxa pe intreaga suprafata, sunt realizate cu structura preponderent metalica si au lada de depozitare a lenjeriei.

Canapele Recliner (4)

CANAPELE recliner elegante si divers colorate DE LA ACAJU

Canapelele Recliner de la ACAJU sunt canapele de relaxare specifice pentru MOBILA LIVING, functia de recliner permitand sa iti intinzi picioarele intr-o pozitie confortabila atunci cand te odihnesti, citesti sau privesti la televizor.
La ACAJU gasesti modele de canapele recliner cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa asortezi cu usurinta canapeaua la propriul ambient.
Canapelele Recliner sunt realizate in ponderea cea mai mare din material textil, dar pot fi realizate si din piele ecologica.

Canapele Piele (1)

CANAPELE piele naturala elegante DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti  modele de canapele piele naturala cu mostrar de tapiterie din piele naturala dedicat.
Canapelele piele sunt articole de mobilier din categoria Premium Lux, prezenta lor in incapere transmitand un mesaj relevant despre proprietarul locuintei. Ai la dispozitie un mostrar de piele naturala, din care poti alege textura pielii dar si culoarea care se potriveste ambientului tau.
In MOBILA LIVING poti integra cu usurinta aceste articole deoarece ele se potrivesc atat cu interioarele moderne cat si cu cele clasice.
 

Canapele Fixe Neextensibile (16)

CANAPELE FIXE NEEXTENSIBILE - DIVERS COLORATE - DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 20+ modele de canapele fixe neextensibile cu mostrar de tapiterie dedicat.
Poti astfel sa alegi din sute de variante de canapele fixe acele canapele neextensibile care iti vor completa ambientul confortabil.
Canapelele fixe extensibile sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala.
Locul canapelelor fixe sunt de obicei intr-un set cu o canapea de 3 locuri extensibila, pe un hol, intr-o bucatarie sau intr-o zona office.

Canapele Extensibile Lems (0)

CANAPELE EXTENSIBILE LEMS, DURABILE SI COLORATE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti modele de canapele extensibile LEMS cu mostrar de tapiterie dedicat. Existenta mostrarului de materiale intr-o mare diversitate de materiale si culori permite ca pe aceeasi structura de canapea sa poti folosi materiale din categorii diferite, de la BASIC la PREMIUM si sa iti fie mult mai usor sa integrezi canapeaua in mediul tau ambiant, utilizand totodata si un buget rezonabil.
Indiferent de materialul pe care doresti sa il utilizezi, ceea ce conteaza este sa iti placa designul, sa fie dimensiunea dorita si sa se incadreze in bugetul pe care doresti sa il aloci pentru MOBILA LIVING.

Canapele Ieftine (7)

CANAPELE ieftine DE CALITATE si DURABILE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 30+ modele de canapele ieftine de calitate cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de canapele, acele canapele de calitate care iti vor completa ambientul confortabil.
Canapelele durabile sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala iar cele mai multe dintre ele sunt potrivite pentru odihna zilnica. Garantia calitatii este asigurata si de faptul ca oferim 2 ani garantie de buna executie pentru orice canapea, asa ca ieftin inseamna de fapt un raport calitate-pret excelent.

Produse

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Pagina 1din 14
Sus