Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
Lungime
Latime
MOBILEAZA IN STILUL TAU
Disponibil in culoarea

CANAPELE

canapele RELAXANTE de la acaju LIVRATE ORIUNDE IN ROMANIA

Nu stiu sa existe o locuinta care sa nu aiba macar o canapea. Canapele confortabile sunt omniprezente in viata noastra si le gasim aproape in orice spatiu, mai ales in zona de mobila livingsub diferite forme si dimensiuni, realizate din materiale rezistente la uzura rezultand doar canapele frumoase ce pot fi achizitionate foarte usor pe internet, fiind suficient sa introduceti in casuta de cautare google "canapele online Acaju".
La ACAJU gasesti cu siguranta modelul de canapea potrivit, sortimentul nostru de canapele moderne sau canapele clasice fiind foarte divers:
  -  canapele extensibile 2 locuri pe care se pot odihni confortabil doua persoane atat in pozitia sezut cat si in cea de somn;
 -   canapele extensibile 3 locuri unde in pozitia sezut pot sta 3 persoane iar pe timp de noapte se pot odihni doua persoane;
 -   canapele 4 locuri unde 4 persoane pot sta relaxat in pozitia sezut iar noaptea se pot odihni si 3 persoane;
-    canapele extensibile ce se transforma cu usurinta in  pat, unele putand fi folosite pentru dormit ocazional iar altele pentru dormit zi de zi;
  -  canapele living cu accent pe design, care merg in orice camera unde pui accent pe frumusetea mobilei; 
  -  canapele dormitor cu accent pe rezistenta, confort si spatii depozitare, perfecte pentru a dormi zi de zi pe ele;
  -  canapele recliner pentru relaxare deplina.
Găsesti modele diferite de canapele, cu diverse culori şi materiale, de la material textil la imitaţie de piele sau piele naturala, care te vor ajuta sa imprimi propriul stil casei tale.

Subcategorii

Canapele Extensibile (99)

CANAPELE extensibile, DURABILE SI colorate DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti peste 153 de modele de canapele extensibile moderne si canapele extensibile clasice, cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de canapele extensibile acele modele de canapele extensibile care iti vor completa ambientul confortabil. Canapelele extensibile sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala iar cele mai multe dintre ele sunt potrivite pentru odihna zilnica. Tipurile de extensie sunt diverse, ceea ce conteaza este ca la ACAJU ai garantie 24 de luni la orice produs si ti se specifica in mod clar care sunt acele modele de canapele extensibile recomandate pentru odihna zi de zi si care sunt potrivite pentru camere de zi sau bucatarii. Ceea ce diferentiaza oferta ACAJU de la alte oferte este ca gasesti tot timpul anului canapele extensibile ieftine si canapele extensibile la preturi avantajoase.

 

Canapele Living (115)

CANAPELE living - CANAPELE SUFRAGERIE perfecte pentru orice living

La ACAJU gasesti 120+ modele de canapele living cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de canapele sufragerie acele canapele care iti vor completa ambientul confortabil.
Canapelele living de la ACAJU sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala iar cele mai multe dintre ele sunt potrivite si pentru odihna oaspetilor tai. Fie ca sunt cu design clasic sau cu design modern, cu siguranta gasesti solutia de canapele sufragerie pentru MOBILA LIVING preferata.
Nu exista o canapea living universal perfecta pentru oricine, de aceea trebuie sa cauti sa vezi ce dimensiune ti se potriveste, sa alegi daca vrei sa te odihnesti zilnic pe canapea, daca sa incapa in timpul zilei 2 sau 3 persoane, daca doresti sa se poata dormi zilnic sau dar din cand in cand. Alegi canapeaua sufragerie apoi materialul si culoarea.

Canapele 4 locuri (7)

CANAPELE 4 LOCURI SPATIOASE SI DURABILE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti o gama de modele de canapele 4 locuri foarte spatioase si durabile. Canapeaua de 4 locuri este o solutie de mobilare care inlocuieste in multe amenajari coltarul.
Canapelele 4 locuri sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala si sunt utilizate atat pentru confortul de peste zi din living cat si peste noapte ca pat matrimonial.
Se numeste canapea de 4 locuri deoarece in pozitia sezut poate gazdui 4 persoane cu constitutie normala a corpului, iar pe timp de noapte poate fi gazda unui cuplu si a unui copil. Acest tip de canapea pot fi integrate cu succes in orice MOBILA LIVINGDaca iti doresti canapele 4 locuri extensibile, alegerea fireasca este Acaju.

Canapele Dormitor (73)

CANAPELE dormitor solide si confortabile DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 76+ modele de canapele dormitor extensibile cu mostrar de tapiterie dedicat. Canapeaua de dormitor este o canapea care are cateva atribute obligatorii pentru a o incadra in aceasta categorie: este extensibila, are o extensie potrivita pentru odihna zi de zi, este solida fara a fi neaparat voluminoasa, are o suprafata de odihna generoasa pentru dimensiunile sale, de obicei are si lada de depozitare a lenjeriei si este foarte confortabila.
Cele mai bune canapele pentru odihna zilnica sunt canapelele dormitor care au intreaga extensie pe plasa de arcuri relaxa insa in MOBILA DORMITOR pot fi integrate cu succes si alte modele de canapele.

Canapele 3 Locuri (65)

CANAPELE EXTENSIBILE 3 locuri DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 139+ modele de canapele extensibile 3 locuri cu mostrar de tapiterie dedicat. Sunt articolul de mobilier tapitat cel mai cumparat, sezutul asigurand ca pe timpul zilei se pot odihni 3 persoane in pozitia sezut iar noaptea canapeaua se transforma de obicei in pat matrimonial pentru 2 persoane.
Canapelele extensibile 3 locuri de la ACAJU sunt realizate in ponderea cea mai mare din material textil, dar pot fi realizate si din piele ecologica sau piele naturala. Sunt CANAPELE EXTENSIBILE ce pot fi amplasate cu succes in orice tip de incapere, atat cu uz domestic cat si de business sau comercial, gama canapea extensibila 3 locuri fiind foarte vasta si acopera cu usurinta orice nevoie.
Canapea extensibila 3 locuri este un articol de mobilier foarte prezent in casele noastre si o putem numi, fara sa gresim, regina casei in materie de mobilier.

Canapele 2 Locuri (27)

CANAPELE EXTENSIBILE 2 LOCURI PENTRU SPATII MICI

La ACAJU gasesti 20+ modele de canapele extensibile 2 locuri cu mostrar de tapiterie dedicat.
Canapea extensibila 2 locuri este un model indragit de multe persoane datorita versatilitatii sale si a faptului ca pot fi amplasate cu succes in spatii mici.
Canapelele extensibile 2 locuri de la ACAJU sunt realizate in ponderea cea mai mare din material textil, dar pot fi realizate si din piele ecologica. 
De obicei sunt canapele amplasate in incaperi de mici dimensiuni, in dormitoare matrimoniale mici, in bucatarii sau in camere de copii si tineret. Cele mai de succes canapele extensibile sunt articolele care se extind cu usurinta, care au structura sezutului cu arcuri relaxa pe intreaga suprafata, sunt realizate cu structura preponderent metalica si au lada de depozitare a lenjeriei.
Daca iti doresti o canapea extensibila 2 locuri, ai de unde alege.

Canapele Recliner (4)

CANAPELE recliner elegante si divers colorate DE LA ACAJU

Canapele recliner de la ACAJU sunt canapele cu recliner specifice pentru zona de  mobila living, zona in care relaxarea primeaza.
Canapele cu reclinere permit un confort excelent datorita faptului ca poti sa iti intinzi picioarele intr-o pozitie confortabila atunci cand te odihnesti, citesti sau privesti la televizor, cu ajutorul unei componente care se ridica de la baza canapelei. In functie de modelul de canapele cu recliner, ridicarea recliner-ului se face mecanic, dar cu ajutorul unui buton sau a unei parghii sau electric.
La ACAJU gasesti modele de canapele cu recliner la care ai un mostrar de tapiterie dedicat astfel poti astfel sa asortezi cu usurinta o canapea cu recliner la propriul ambient utilizand materiale diverse, piele ecologica sau stofa intr-o diversitate mare de materiale si culori. Canapele Recliner sunt realizate in ponderea cea mai mare din material textil, nu exista o alegere pe care noi sa o consideram corecta la acest capitol, alegerea fiind facuta dupa nevoile si bugetul tau.
Recomandarea noastra este ca atunci cand alegi canapele recliner sa faci alegerea dupa confortul pe care ti-l doresti, spatiul in care vrei sa asezi acea canapea cu recliner si bugetul disponibil.

Canapele Piele (2)

CANAPELE piele naturala elegante DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti  modele de canapele piele naturala cu mostrar de tapiterie din piele naturala dedicat.
Canapelele piele sunt articole de mobilier din categoria Premium Lux, prezenta lor in incapere transmitand un mesaj relevant despre proprietarul locuintei. Ai la dispozitie un mostrar de piele naturala pentru canapele din care poti alege textura pielii dar si culoarea care se potriveste ambientului tau.
In MOBILA LIVING poti integra cu usurinta aceste articole deoarece ele se potrivesc atat cu interioarele moderne cat si cu cele clasice.
 

Canapele Fixe (19)

CANAPELE FIXE NEEXTENSIBILE - DIVERS COLORATE - DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 20+ modele de canapele fixe neextensibile cu mostrar de tapiterie dedicat.
Poti astfel sa alegi din sute de variante de canapele fixe acele canapele neextensibile care iti vor completa ambientul confortabil.
Canapelele fixe extensibile sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala.
O canapea fixa este de obicei intr-un set cu o canapea de 3 locuri extensibila, pe un hol, intr-o bucatarie sau intr-o zona office.

Canapele Ieftine (29)

CANAPELE ieftine DE CALITATE si DURABILE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 30+ modele de canapele ieftine de calitate la preturi avantajoase cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de canapele ieftine, acele canapele ieftine de calitate care iti vor completa ambientul confortabil.
Canapelele ieftine durabile sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala iar cele mai multe dintre ele sunt potrivite pentru odihna zilnica. Garantia calitatii canapelelor ieftine este asigurata si de faptul ca oferim 2 ani garantie de buna executie pentru orice canapea ieftina, asa ca ieftin inseamna de fapt un raport calitate-pret excelent.

Produse

«1 2 3 4 5»Pagina 1din 5
Sus