Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
Lungime
Latime
MOBILEAZA IN STILUL TAU
Tip colt
Functii
Spatiu depozitare lenjerie
Coltul lateral

COLTARE FOTOLII SETURI

COLTARE, FOTOLII SAU SETURI CANAPELE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 423+ modele de coltare, fotolii sau seturi de canapele cu fotolii, cu mostrare de materiale dedicate. Poti astfel sa alegi din mii de variante de coltare, fotolii sau seturi canapele acele articole care iti vor completa ambientul in propriul stil.
Gama de materiale de acoperire din care sunt realizate aceste articole de mobilier ce fac parte si din categoria de mobila living este vasta: stofa, piele ecologica, piele naturala, plus, in mii de variante de texturi si culori.
Poti alege ceva perfect asortat cu casa ta, fie ca alegi din categoria de coltare extensibile, coltare living, seturi de canapele si fotolii sau doar fotolii.
Bineinteles ca marea majoritatea a oamenilor isi doreste sa isi mobileze camera de zi din categoria de coltare moderne, designeul si functiile acestora fiind in ton cu starea de spirit a generatiilor actuale.
Pretul este intotdeauna important, asa ca sa iti doresti sa faci alegerea dintre coltare ieftine este firesc, dar mai important este sa nu iti achizitionezi ceva ieftin, ci un coltar cu un bun raport calitate-pret. 
 

Subcategorii

Coltare Extensibile (211)

COLTARE EXTENSIBILE MICI - COLTARE EXTENSIBILE MARI DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti orice in materie de coltare extensibile si poti alege in primul rand dupa marimea coltarelor extensibile, intre coltare extensibile mari cu mostrar de tapiterie dedicat sau coltare extensibile mici cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de coltare extensibile moderne acele coltare extensibile in forma de U sau coltare extensibile in forma de L care iti vor completa ambientul confortabil. Canapelele Coltare extensibile sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala iar cele mai multe dintre ele sunt potrivite pentru odihna zilnica. Tipurile de extensie ale coltarelor extensibile sunt diverse, ceea ce conteaza este ca la ACAJU ai garantie 24 de luni la orice coltar extensibil si ti se specifica in mod clar care sunt acele coltare extensibile recomandate pentru odihna zi de zi sau pentru camere de zi. Daca ai o camera de zi spatioasa, o solutie potrivita poate fi un coltar in forma de u. 
Coltar U este acel coltar care are forma acestei litere fiind format dintr-o canapea si doua sezlonguri. La coltar in forma de u sezlongurile pot fi de dimensiuni egale sau diferite ca dimensiuni, coltarul U fiind adorat in casele unde spatiul necesar pentru primirea oaspetilor este de dorit.

Coltare Living (213)

COLTARE LIVING ELEGANTE, DIVERS COLORATE, IN L SAU U

La ACAJU gasesti 429+ modele de coltare living extensibile cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din sute de oferte de coltare sufragerie acele coltare in forma de U sau coltare living in forma de L care iti vor completa ambientul confortabil si pe care le consideri a fi coltare living ieftine, adica coltare sufragerie cu un excelent raport calitate-pret. Coltarele living extensibile sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala iar cele mai multe dintre ele sunt potrivite pentru odihna zilnica. Tipurile de extensie la coltare living sunt diverse, ceea ce conteaza este ca la ACAJU ai garantie 24 de luni la orice produs si ti se specifica in mod clar care sunt acele coltare de sufragerie recomandate pentru odihna zi de zi si care sunt potrivite pentru camere de zi.

 

Coltare Piele (23)

COLTARE PIELE NATURALA sau coltare piele ecologica ELEGANTE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 30+ modele de coltare piele moderne cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de coltare moderne acele coltare in forma de U sau coltare in forma de L care iti vor completa ambientul confortabil. Coltarele piele moderne sunt realizate din piele naturala aleasa cu grija, de calitate superioara.
Comanzi coltare piele ecologica elegante sau coltare piele naturala atunci cand iti doresti ca mobila ta sa transmita ceva despre tine, despre modul tau de a vedea viata.

Coltare Modulare (1)

COLTARE MODULARE CONSTRUITE CA UN JOC LEGO DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti modele de coltare modulare extensibile cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de coltare modulare acele coltare in forma de U sau coltare in forma de L care iti vor completa ambientul confortabil. Coltareele modulare sunt realizate din module de diferite dimensiuni, cu functie sau fara functie, cu lada sau fara lada si sunt acoperite cu stofa, piele ecologica sau piele naturala. Tipurile de extensie sunt diverse, ceea ce conteaza este ca la ACAJU ai garantie 24 de luni la orice produs si ti se specifica in mod clar care sunt acele coltare recomandate pentru odihna zi de zi si care sunt potrivite pentru camere de zi.

Canapele cu fotolii (32)

CANAPELE CU FOTOLII, DURABILE SI PRACTICE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 45+ modele de canapea cu fotolii cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de set canapele cu fotolii pentru o mobila living de vis.
Aceste articole sunt realizate in diverse combinatii de canapele cu 3 sau 2 locuri si fotolii, extensibile sau neextensibile, alegerea pe care va trebui sa o faci depinzand de nevoile tale.
Beneficiezi la ACAJU de garantie de 2 ani de zile la orice seturi canapele cu fotolii achizitionat.

 

Fotolii, Sezlonguri, Tabureti (49)

FOTOLII, SEZLONGURI SI TABURETI DIVERS COLORATE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 53+ modele de fotolii ieftine, sezlonguri si tabureti cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de fotolii living, combinatii reusite pentru o mobila living de vis.
Fie ca iti doresti un fotoliu extensibil, ca iti doresti fotolii living moderne sau doar niste tabureti, la ACAJU ai garantia calitatii confirmata si prin certificatul de garantie pe care il primesti la achizitie.
Avantajul fotoliilor este ca acestea merg perfect si in spatii mici, acolo alegerea fireasca fiind fotolii mici.

Coltare Bucatarie (1)

COLTARE BUCATARIE PRACTICE SI ELEGANTE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 8+ variante de coltar bucatarie ieftin pentru o bucatarie in care confortul este in deplina armonie cu voia buna si simtul practic.

Unele modele de coltar bucatarie pot fi configurate din 5 in 5 cm, pe orice latura, intre 110 si 180 cm, si desi lungimea laturilor este variabila, pretul va ramane acelasi.

Aceste articole sunt coltare bucatarie piele ecologica, tapiteria fiind din piele ecologica pentru a fi usor de intretinut. Combinatiile finisajului de PAL si culorle tapiteriei coltarului de bucatarie: stejar wenge/alb, crem, maro, cappucino, rosu, gri deschis sidef, negru; urbano/alb, crem, maro, cappucino.

 

Produse

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»Pagina 1din 10
Sus