Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 18 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
LUNGIME
LATIME
MOBILEAZA IN STILUL TAU

COLTARE FOTOLII SETURI CANAPELE

COLTARE, FOTOLII SAU SETURI CANAPELE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 423+ modele de coltare, fotolii sau seturi de canapele cu fotolii, cu mostrare de materiale dedicate. Poti astfel sa alegi din mii de variante de coltare, fotolii sau seturi canapele acele articole care iti vor completa ambientul in propriul stil.
Aceste articole de mobila tapitata ce se incadreaza in MOBILA LIVING sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala iar cele mai multe dintre ele sunt perfecte pentru odihna zilnica. Gama din care poti alege este foarte mare:
coltare extensibile;
coltare piele
coltare modulare
canapele cu fotolii
fotolii, sezlonguri, tabureti
Indiferent de alegerea facuta, la ACAJU ai garantia calitatii garantata de o garantie de 24 de luni.

Subcategorii

Coltare Extensibile (304)

COLTARE EXTENSIBILE, MICI SAU MARI, IN L SAU U, DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 300+ modele de coltare extensibile cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de coltare moderne acele coltare in forma de U sau coltare in forma de L care iti vor completa ambientul confortabil. Canapelele Coltare extensibile sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala iar cele mai multe dintre ele sunt potrivite pentru odihna zilnica. Tipurile de extensie sunt diverse, ceea ce conteaza este ca la ACAJU ai garantie 24 de luni la orice produs si ti se specifica in mod clar care sunt acele coltare recomandate pentru odihna zi de zi si care sunt potrivite pentru camere de zi.

Coltare Living (319)

COLTARE LIVING ELEGANTE, DIVERS COLORATE, IN L SAU U

La ACAJU gasesti 315+ modele de coltare living extensibile cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din sute de oferte coltare moderne acele coltare in forma de U sau coltare in forma de L care iti vor completa ambientul confortabil. Coltarele living extensibile sunt realizate din stofa, piele ecologica sau piele naturala iar cele mai multe dintre ele sunt potrivite pentru odihna zilnica. Tipurile de extensie sunt diverse, ceea ce conteaza este ca la ACAJU ai garantie 24 de luni la orice produs si ti se specifica in mod clar care sunt acele coltare recomandate pentru odihna zi de zi si care sunt potrivite pentru camere de zi.

Coltare Piele (32)

COLTARE PIELE NATURALA, ELEGANTE SI ACCESIBILE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 30+ modele de coltare piele moderne cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de coltare moderne acele coltare in forma de U sau coltare in forma de L care iti vor completa ambientul confortabil. Coltarele piele moderne sunt realizate din piele naturala aleasa cu grija, de calitate superioara.
Comanzi coltare piele atunci cand iti doresti ca mobila ta sa transmita ceva despre tine, despre modul tau de a vedea viata.

Coltare Modulare (1)

COLTARE MODULARE CONSTRUITE CA UN JOC LEGO DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti modele de coltare modulare extensibile cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de coltare modulare acele coltare in forma de U sau coltare in forma de L care iti vor completa ambientul confortabil. Coltareele modulare sunt realizate din module de diferite dimensiuni, cu functie sau fara functie, cu lada sau fara lada si sunt acoperite cu stofa, piele ecologica sau piele naturala. Tipurile de extensie sunt diverse, ceea ce conteaza este ca la ACAJU ai garantie 24 de luni la orice produs si ti se specifica in mod clar care sunt acele coltare recomandate pentru odihna zi de zi si care sunt potrivite pentru camere de zi.

Canapele cu fotolii (47)

CANAPELE CU FOTOLII, DURABILE SI PRACTICE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 45+ modele de canapea cu fotolii cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de set canapele cu fotolii pentru o mobila living de vis.
Aceste articole sunt realizate in diverse combinatii de canapele cu 3 sau 2 locuri si fotolii, extensibile sau neextensibile, alegerea pe care va trebui sa o faci depinzand de nevoile tale.
Beneficiezi la ACAJU de garantie de 2 ani de zile la orice seturi canapele cu fotolii achizitionat.

 

Fotolii, Sezlonguri, Tabureti (53)

FOTOLII, SEZLONGURI SI TABURETI DIVERS COLORATE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 53+ modele de fotolii, sezlonguri si tabureti cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de combinatii pentru o mobila living de vis.
Fie ca iti doresti un fotoliu extensibil, ca iti doresti fotolii moderne sau doar niste tabureti, la ACAJU ai garantia calitatii confirmata si prin certificatul de garantie pe care il primesti la achizitie.
Avantajul fotoliilor este ca acestea merg perfect si in spatii mici, acolo alegerea fireasca fiind fotolii mici.

Coltare Bucatarie (8)

COLTARE BUCATARIE PRACTICE SI ELEGANTE DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti 8+ variante de coltar bucatarie pentru o bucatarie in care confortul este in deplina armonie cu voia buna si simtul practic.
Unele modele de coltar bucatarie pot fi configurate din 5 in 5 cm, pe orice latura, intre 110 si 180 cm, si desi lungimea laturilor este variabila, pretul va ramane acelasi.
Aceste articole sunt coltare bucatarie piele ecologica, tapiteria fiind din piele ecologica pentru a fi usor de intretinut. Combinatiile finisajului de PAL si culorle tapiteriei coltarului: stejar wenge/alb, crem, maro, cappucino, rosu, gri deschis sidef, negru; urbano/alb, crem, maro, cappucino.

Coltare Extensibile Lems (0)

COLTARE EXTENSIBILE LEMS, MICI SAU MARI, DE LA ACAJU

La ACAJU gasesti modele de coltare extensibile Lems cu mostrar de tapiterie dedicat. Poti astfel sa alegi din mii de variante de coltare moderne acele coltare in forma de U sau coltare in forma de L care iti vor completa ambientul confortabil. Articolele sunt realizate din stofa sau piele ecologica iar cele mai multe dintre ele sunt potrivite pentru odihna zilnica. Tipurile de extensie sunt diverse, ceea ce conteaza este ca la ACAJU ai garantie 24 de luni la orice produs si ti se specifica in mod clar care sunt acele coltare recomandate pentru odihna zi de zi si care sunt potrivite pentru camere de zi.

Produse

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Pagina 1din 29
Sus