Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
MOBILEAZA IN STILUL TAU

Dulapuri Haine/Dressing

DULAPURI HAINE SAU UN DRESSING INCAPATOR?

Cand cautam sa alegem dulapuri haine pentru casa in care locuim avem deseori dilema alegerii: astfel, nu stim care varianta este mai potrivita, cea a alegerii unui dulap haine sau a unui dulap dressing?
Care este diferenta dintre un dulap haine si un dulap dressing?
Principala diferenta este de marime, un dulap dressing este mult mai incapator decat un dulap haine.
Indiferent ca alegem sa il denumi dulap pe colt sau sifonier pe colt, piesa de mobilier care utilizeaza coltul dormitorului se dovedeste a fi o alegere foarte practica deoarece acea zona este de obicei nefolosita.
Un dulap pe colt/sifonier pe colt daca este corect realizat va inmagazina in el haine cat un sifonier 3 usi stiut fiind ca forma pe care o va avea va permite o capacitate mare de depozitare.
Un sifonier dormitor este de regula ales dintre variante de sifonier 3 usi sau sifonier 2 usi, varianta de sifonier 2 usi fiind aleasa in special pentru dormitoarele de mai mici dimensiuni.
Un alt criteriu dupa care alegem este pretul, asa ca este firesc sa ne intereseze sifoniere ieftine, atat sifonier 2 usi ieftin cat si sifonier 3 usi ieftin, aceste dulapuri haine ieftine fiind de gasit pe www.acaju.ro intr-o mare diversitate de dimensiuni, materiale si culori.
E important de stiut ca faci o buna alegere atunci cand alegerea ta nu se bazeaza pe cel mai mic pret, ci cauti sifoniere ieftine sau dulapuri haine ieftine orientandu-te dupa un raport mai bun calitate - pret.

 

Produse

«1 2 3 4»Pagina 1din 4
Sus