Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14

MOBILA DORMITOR

MOBILA DORMITOR SI PATURI DORMITOR PENTRU ODIHNA DEPLINA

In categoria de mobila dormitor si paturi dormitor gasim mobilierul dormitor si orice accesoriu necesar intr-un dormitor modern si care face parte din oferta ACAJU: seturi mobila dormitor, canapele dormitor, paturi matrimoniale, paturi metalice, paturi cu lada si sertare, saltele latex, saltele pocket spring, saltele memory, paturi tapitate, paturi o persoana, toppere-perne-lenjerii, saltele ortopedice-superortopedice, dulapuri-haine-dressing, dulapuri usi glisante, noptiere si comode dormitor.
Contrar obisnuintelor cultivate de generatii ceea ce ar trebui sa alegi prima data nu este mobilierul ci salteaua. Salteaua trebuie sa fie in centru atentiei tale deoarece ea are cel mai mare aport la nivelul de energie pe care il vei avea sau nu in urma odihnei. Saltelele propuse de ACAJU pot fi saltele ortopedice-superortopedice, saltele memory, saltele latex sau saltele pocket spring.
Dupa ce ai ales salteaua potrivita constitutiei tale fizice si modului in care dormi va trebui sa alegi mobilierul de dormitor. Acesta poate fi ales din seturi mobila dormitor sau din articole individuale de dormitor.
Din familia de paturi dormitor, cele la moda sunt paturi tapitate, paturi metalice, paturi cu lada si sertare si se mai cauta intr-un numar mare si paturi o persoana sau paturi matrimoniale.
Cand cauti sa formezi un dormitor din mai multe componente, din cautarile tale nu trebuie sa lipseasca dulapuri usi glisante, comodele dormitor, noptiere si dulapuri haine dressing.
Acum ca ai ales tot ce ai nevoie pentru minunatul dormitor, ca sa il poti incadra in categoria de dormitoare moderne trebuie sa alegi o saltea suplimentara ce mai este numita si topper si lenjeria de pat.
Daca esti interesat/a despre cateva sfaturi de amenajare a unui dormitor mic da click aici.

Sus