Consultanta Telefonica: Luni - Duminica: 08 - 22
Filtre
Găseşte produse după
Disponibil in culoarea

Dormitoare

DORMITOARE? ALEGE UN DORMITOR ELEGANT ACCESIBIL!

Vrei dormitoare? Sa ai la dispozitie pentru a alege un dormitor dintre diverse modele de dormitoare pe care sa le poti vedea in poze, dormitoare de calitate, e de ajutor, fie ca ai de mobilat dormitoare mari sau dormitoare mici. Indiferent de ce dormitor iti doresti, la Acaju gasesti si consiliere in amenajari interioare dar si modele dormitoare interesante. Consultantul Acaju iti poate da sfaturi utile, punandu-ti la dispozitie o diversitate de poze dormitoare din care sa alegeti ce modele de dormitoare iti doresti. Doua sfaturi care au ajutat multi din fanii Acaju care cautau modele dormitoare sunt urmatoarele: daca ai un dormitor mic de mobilat, foloseste-te de culoarea perdelelor si a draperiilor pentru a-l face sa para mai spatios, alege astfel pentru dormitoare mici perdele si draperii in culori luminoase, cum ar fi albul. Daca ai un dormitor mare, utilizeaza un separator de camera pliabil pentru a separa zona de dormit, de zona de imbracat, separatoarele din dormitoare avand un dublu avantaj, asigura si intimitate dar fac si camera sa para mai organizata. Pentru alte sfaturi despre dormitoare, deruleaza pagina in jos pentru a alege un dormitor

Produse

«1» Pagina 1din 1

 

DORMITOARE - Sfaturi pentru amenajari de dormitoare complete

Cand alegeti sa mobilati unul sau mai multe dormitoare din casa dumneavoastra, varianta cea mai practica este sa alegeti dormitoare complete deoarece gasiti intr-un singur loc tot ceea ce va trebuie.
In dormitor este locul unde va recapatati energia si echilibrul pentru a intra din nou in valtoarea cotidiana, asa ca trebuie sa stiti cum sa alegeti iar sfaturile profesioniste nu pot fi decat binevenite. Mai jos aveti cateva articole interesante de pe blogul Acaju unde gasiti informatii valoroase:

                                                                              AVANTAJELE DORMITOARELOR COMPLETE

E in avantajul dumneavoastra sa alegeti un dormitor complet deoarece aveti mult mai putin de umblat pentru a-l amenaja si economisiti timp.
Cand decideti sa alegeti dormitoare complete aveti siguranta ca mobilierul de dormitor se armonizeaza perfect deoarece componentele acestuia sunt din acelasi stil. Un dormitor standard este format dintr-un pat dublu sau de o persoana, doua noptiere si un dulap. Faptul ca alegeti un anume stil nu va lipseste de individualitate, deoarece puteti forma un set de dormitor complet si din piese separate de dormitor, alegandu-va patul, dulapul si noptierele din programele de mobilier de dormitor disponibile in magazinul nostru online de mobila si mobilier.
La Acaju gasiti colectii complete de mobila de dormitor si aveti posibilitate sa va mobilati dormitoarele casei completand piesele de baza (pat, dormitor, noptiere) alegand dintre componente apartinand aceluiasi program de mobila de dormitor: oglinzi, cufere de depozitare, comode, polite, sertare, lumini, samd.

 

Sus