Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 18 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
MOBILEAZA IN STILUL TAU
Dimensiunea patului
Suprafata de dormit

PATURI SI SOMIERE

PATURI DORMITOR cu SOMIERE RABATABILE SAU FIXE

Paturi matrimoniale sau paturi de o persoana? La decorarea dormitoarele din casa noastra este necesar sa tinem cont de o serie de aspecte dintre care tipul de pat pe care il alegem este principalul aspect. Fie ca alegem o varianta de paturi tapitate, de paturi metalice sau paturi lemn, este important sa ne uitam la design, la trainicia patului si la dimensiunile acestuia, cele mai uzuale dimensiuni de pat fiind paturi 180x200, paturi 160x200, paturi 140x200, paturi 120x200 si paturi 90x200, asta si in functie de saltele alese. Este adevarat ca trendul de design este catre paturi tapitate insa fiecare alege dupa propriul gust. Paturi cu sertare sunt cele mai cautate modele de paturi. Pentru dormitoarele de mici dimensiuni o solutie potrivita poate fi paturile supraetajate deoarece eliberează mult spaţiu, aceeasi solutie fiind recomandata atunci cand cautam paturi copii si bebelusi.
Multi dintre noi aleg paturi cu lada sau paturi cu sertare pentru a beneficia de spatiile suplimentare de depozitare.

Subcategorii

Paturi Matrimoniale (175)

PATURI MATRIMONIALE SPATIOASE PERFECTE PENTRU RASFAT

Patul este vedeta oricarui dormitor, impreuna cu una din saltele  formand un tot unitar care iti daruieste odihna si o stare de bine care se manifesta in orice. Paturile matrimoniale sunt de fapt acele paturi de 2 persoane, spatioase, rezistente si confortabile care sunt deliciul oricarui dormitor. Unii dintre noi cautam si paturi matrimoniale tapitate, paturile tapitate fiind cu siguranta in trend.
Alegerea unui pat se face dupa design dar ce este estential este dimensiunea cadrului patului si dimensiunea saltelei care se potriveste acestuia.

Paturi Tapitate (132)

PATURI TAPITATE IN COLORISTICA DIVERSA 

Categoria de paturi tapitate este una dintre cele mai iubite de vizitatorii magazinelor noastre. Disponibile pe dimensiuni diverse, avem in oferta paturi tapitate 180x200, paturi tapitate 160x200, paturi tapitate 140x200, paturi tapitate 120x200 si paturi tapitate de o persoana. 
De cele mai multe ori, oamenii prefera pentru casele lor paturi tapitate cu lada, oricine dorindu-si un spatiu de depozitare suplimentar si la indemana.
Din punct de vedere coloristic, oferta este foarte bogata, atat in materiale cat si in culori, cele mai cautate fiind in acest an oferta de paturi tapitate albe si paturi tapitate gri iar dintre materiale cele din categoria paturi tapitate stofa.
Desigur ca din oferta fac parte si paturi tapitate ieftine pentru o oferta diversificata cat mai completa. O saltea potrivita pentru patul tapitat vei gasi in categoria saltele.

Paturi Metalice (21)

PATURI METALICE MODERNE SI ELEGANTE LA PRET AVANTAJOS

Categoria de paturi metalice moderne este de mare interes in aceste zile. Disponibile pe dimensiuni diverse, avem in oferta paturi metalice 180x200, paturi metalice 160x200, paturi metalice 140x200, paturi metalice 120x200 si paturi metalice de o persoana. 
Desigur ca din oferta nu pot lipsi paturi metalice ieftine la care li se potrivesc aceste saltele.

Paturi de o Persoana (29)

PATURI DE O PERSOANA LA PRET AVANTAJOS

Paturile din categoria paturi de o persoana sunt o solutie atat pentru casa cat si pentru hoteluri, moteluri sau alte spatii de odihna.
Modelele de paturi de o persoana sunt realizate din materiale diverse astfel incat este usor sa gasim ceva care sa ni se potriveasca. 
Avem paturi de o persoana metalice, paturi de o persoana tapitate, paturi de o persoana din lemn, paturi de o persoana cu lada depozitare si paturi de o persoana cu sertar.
 

Paturi Copii/Bebelusi (25)

PATURI copii ŞI PATURI bebelusi fericiti

La decorarea dormitoarele copiilor noştri ne asigurăm de cele mai multe ori că au suficient spaţiu de joacă. Copilaria este si despre invatare, insa copilaria trebuie sa fie si despre joaca si pana si invatatul trebuie sa se desfasoare sub forma de joc. Copiii au nevoie de mult spaţiu pe podea pentru a-si consuma energa pe care o au din belsug.
Paturile copii şi paturile bebelusi sunt in foarte multe cazuri acele modelele pe care le căutăm. Ele trebuie sa fie paturi rezistente, confortabile si sa se evite accidentarea copiilor.
Uneori una dintre solutii este reprezentata de paturile supraetajate sau de paturile cu sertar deoarece ocupa putin spatiu fata de solutiile oferite.

Paturi cu Lada/Sertare (27)

PATURI cu LADA si paturi cu sertare TRAINICE SI INCAPATOARE

Categoria de paturi cu lada si paturi cu sertare sunt o solutie potrivita pentru orice casa deoarece iti ofera posibilitatea de a avea la indemana un spatiu de depozitare suplimentar
Modelele de paturi cu lada si cele de paturi cu sertare sunt realizate din materiale diverse astfel incat este usor sa gasim ceva care sa ni se potriveasca. 
Avem si paturi cu lada ieftine astfel incat poti mobila decent cu bani putini.

Paturi Lemn (15)

ALEGE UN PAT LEMN LA PRET AVANTAJOS

Paturile din categoria paturi lemn sunt potrivite atat pentru spatiile casnice cat si pentru cele comerciale.
Modelele de paturi lemn aduc cu ele caldura materialului natural, sunt foarte solide iar un pat lemn nu este o alegere gresita in nicio situatie.

Produse

«1 2 3 4 5 6 7 8»Pagina 1din 8
Sus