Consultanta Telefonica: Luni - Vineri: 08 - 22 si Sambata -Duminica: 08 - 14
Filtre
Găseşte produse după
DISPONIBILITATE
MOBILEAZA IN STILUL TAU
Dimensiunea patului
Suprafata de dormit

PATURI DORMITOR

PATURI DORMITOR cONFORTABILE SI REZISTENTE

Cauti paturi dormitor? Fie ca alegi sa cauti paturi matrimoniale sau paturi de o persoana trebuie sa ai in vedere  ca atunci cand alegem paturi dormitor trebuie sa tinem cont de aspectul estetic, de rezistenta paturi dormitor, de cat de practice ne dorim sa fie dar si de bugetul pe care dorim sa il alocam acestor paturi dormitor. Fie ca alegem o varianta de paturi tapitate, de paturi metalice sau paturi lemn, este important sa ne uitam la design, la trainicia patului si la dimensiunile acestuia, cele mai uzuale dimensiuni de paturi dormitor fiind paturi dormitor 180x200, paturi dormitor 160x200, paturi dormitor 140x200, paturi dormitor 120x200 si paturi dormitor 90x200, asta si in functie de saltele alese. Este adevarat ca trendul de design este catre paturi tapitate insa fiecare alege dupa propriul gust. Paturi cu sertare sunt cele mai cautate modele de paturi. Pentru dormitoarele de mici dimensiuni o solutie potrivita poate fi paturile supraetajate deoarece eliberează mult spaţiu, aceeasi solutie fiind recomandata atunci cand cautam paturi copii si bebelusi. Multi dintre noi aleg paturi cu lada sau paturi cu sertare pentru a beneficia de spatiile suplimentare de depozitare.

Subcategorii

Paturi Matrimoniale (129)

PATURI MATRIMONIALE SPATIOASE, PERFECTE PENTRU RASFAT

Patul este vedeta oricarui dormitor, impreuna cu una din saltele  formand un tot unitar care iti daruieste odihna si o stare de bine care se manifesta in orice. Paturile matrimoniale sunt de fapt acele paturi dormitor de 2 persoane, spatioase, rezistente si confortabile care sunt deliciul oricarui dormitor. Unii dintre noi cautam si paturi matrimoniale tapitate, paturile tapitate fiind cu siguranta in trend.
Alegerea unui pat se face dupa design dar ce este estential este dimensiunea cadrului patului si dimensiunea saltelei care se potriveste acestuia.

Paturi Tapitate (132)

PATURI TAPITATE IN COLORISTICA DIVERSA 

Categoria de paturi tapitate este una dintre cele mai iubite de vizitatorii magazinelor noastre care cauta paturi dormitor. Disponibile pe dimensiuni diverse, avem in oferta paturi tapitate 180x200, paturi tapitate 160x200, paturi tapitate 140x200, paturi tapitate 120x200 si paturi tapitate de o persoana. De cele mai multe ori, oamenii prefera pentru casele lor paturi tapitate cu lada, oricine dorindu-si un spatiu de depozitare suplimentar si la indemana.
Din punct de vedere coloristic, oferta este foarte bogata, atat in materiale cat si in culori, cele mai cautate fiind in acest an oferta de paturi tapitate albe si paturi tapitate gri iar dintre materiale cele din categoria paturi tapitate stofa.
Desigur ca din oferta fac parte si paturi tapitate ieftine pentru o oferta diversificata cat mai completa. O saltea potrivita pentru patul tapitat vei gasi in categoria saltele.

Paturi Metalice (21)

PATURI METALICE MODERNE SI ELEGANTE LA PRET AVANTAJOS

Categoria de paturi metalice moderne este de mare interes in aceste zile. Disponibile pe dimensiuni diverse, avem in oferta paturi dormitor pe care le identificam ca paturi metalice 180x200, paturi metalice 160x200, paturi metalice 140x200, paturi metalice 120x200 si paturi metalice de o persoana. 
Desigur ca din oferta nu pot lipsi paturi metalice ieftine la care li se potrivesc aceste saltele.

Paturi de o Persoana (28)

PATURI DE O PERSOANA LA PRET AVANTAJOS

Paturile din categoria paturi dormitor de o persoana sunt o solutie atat pentru casa cat si pentru hoteluri, moteluri sau alte spatii de odihna.
Modelele de paturi de o persoana sunt realizate din materiale diverse astfel incat este usor sa gasim ceva care sa ni se potriveasca. 
Avem paturi de o persoana metalice, paturi de o persoana tapitate, paturi de o persoana din lemn, paturi de o persoana cu lada depozitare si paturi de o persoana cu sertar.
 

Paturi Copii/Bebelusi (26)

PATURI copii ŞI PATURI bebelusi fericiti

La decorarea cu paturi dormitor a dormitoarele copiilor noştri ne asigurăm de cele mai multe ori că au suficient spaţiu de joacă. Copilaria este si despre invatare, insa copilaria trebuie sa fie si despre joaca si pana si invatatul trebuie sa se desfasoare sub forma de joc. Copiii au nevoie de mult spaţiu pe podea pentru a-si consuma energa pe care o au din belsug.
Paturile copii şi paturile bebelusi sunt in foarte multe cazuri acele modelele pe care le căutăm. Ele trebuie sa fie paturi rezistente, confortabile si sa se evite accidentarea copiilor.
Uneori una dintre solutii este reprezentata de paturile supraetajate sau de paturile cu sertar deoarece ocupa putin spatiu fata de solutiile oferite.

Paturi cu Lada/Sertare (25)

PATURI cu LADA si paturi cu sertare TRAINICE SI INCAPATOARE

Categoria de paturi dormitor in care se regasesc paturi cu lada si paturi cu sertare sunt o solutie potrivita pentru orice casa deoarece iti ofera posibilitatea de a avea la indemana un spatiu de depozitare suplimentar
Modelele de paturi cu lada si cele de paturi cu sertare sunt realizate din materiale diverse astfel incat este usor sa gasim ceva care sa ni se potriveasca. 
Avem si paturi cu lada ieftine astfel incat poti mobila decent cu bani putini.

Paturi Lemn (15)

ALEGE UN PAT LEMN LA PRET AVANTAJOS

Paturile lemn din categoria paturi dormitor sunt potrivite atat pentru spatiile casnice cat si pentru cele comerciale.
Modelele de paturi lemn aduc cu ele caldura materialului natural, sunt foarte solide iar un pat lemn nu este o alegere gresita in nicio situatie.

Somiere Paturi (3)

SOMIERE RABATABILE SAU FIXE LA PRET AVANTAJOS

Somiera este acea parte a patului care este suport pentru saltea si poate fi fixa sau rabatabila.
Somierele sunt disponibile într-o gamă de diverse modele

 • somieră cu lamele fixa (denumita si leat);
 • somieră rabatabila cu piston pe gaz sau pe arcuri;
 • somiera ajustabila

​.Somiera ajustabila este acea somiera care permite sa iti poti modifica pozitia corpului, fie sa poti citi si uita la televizor fie sa iti poti ridica picioarele.
La ACAJU gasesti modele de somiere de diferite dimensiuni si saltele potrivite pentru acestea.

Paturi boxspring continental (44)

 

Desi la prima vedere ai putea crede ca in categoria paturi boxspring sunt niste paturi tapitate obisnuite, lucrurile nu stau deloc asa.
Care sunt diferentele?


 PATURI TAPITATE OBISNUITE                                                                                                                                                                                               

 • cadru de pat din pal sau lemn in format standard                                               
 • nu este prevazut din standard cu saltea                                                              
 • nu are topper, neavand nici saltea                                                                      
 • nu poate fi reglata pozitia saltelei si a corpului                                                 

PATURI BOXSPRING CONTINENTAL                                                                

 • cadru de pat din pal sau lemn ce incadreaza ca o cutie o baza ferma de arcuri bonell sau arcuri individuale
 • are o saltea din arcuri bonell sau arcuri individuale pozitionata deasupra bazei patului formata din alta saltea de arcuri
 • are intotdeauna un topper din spuma deasupra saltelei superioare
 • unele modele de paturi boxspring sunt prevazute cu telecomanda si motor putandu-se schimba pozitia corpului  

Produse

«1 2 3 4 5 6 7 8 9»Pagina 1din 9
Sus